formats

Angående sms til oss siste døgn

Published on 20.Jun.2019, by in Uncategorized.

Vi vil takke for tålmodigheten våre pasienter har vist oss idag. Det er svært omfattende å bytte journalsystem, og vi har jobbet på spreng idag. Det er krevende å ha vanlig drift og drive opplæring samtidig. Vi har ikke klart å håndtere elektroniske henvendelser til oss via Helserspons, SMS til 2097 eller vår hjemmeside, men

(More)…

formats

Torsdag 20. juni

Published on 20.Jun.2019, by in Uncategorized.

Vi starter med nytt datasystem idag, og vi ber om tålmodighet både i telefonkø og på legesenteret. Telefonen er åpen fra kl 10-11 og 13-15 idag. Vanlig drift fra i morgen. Ved behov for øyeblikkelig hjelp utenfor disse telefontidene; ring Helsevakta på tlf 116 117.

formats

Ny betalingsløsning fra 20. juni

Published on 07.Jun.2019, by in Uncategorized.

Slik fungerer det 1. Etter avsluttet behandling, mottar kunden en SMS med link til PayEx Checkout Her kan kunden velge å betale med kort, VIPPS eller faktura. Kortinformasjonen lagres og hentes automatisk frem neste gang kunden velger å betale via PayEx Checkout. (PayEx Checkout er en forenklet betalingsløsning hvor kunden selv kan velge mellom forskjellige

(More)…

formats

Resepter

Published on 13.May.2019, by in Uncategorized.

Vi endrer til et nytt og mer moderne journalsystem 19. juni. Dette blant annet for å kunne ta i bruk helsenorge.no for elektronisk kommunikasjon med våre pasienter. Dette gjelder både bestilling av resepter, timer og andre henvendelser. Foreløpig ser dette ut til å være gratis for pasientene. Bytte av journalsystem vil også medføre nytt betalingssystem.

(More)…

formats

Torsdag 24. januar

Published on 21.Jan.2019, by in Uncategorized.

Denne dagen har vi fagdag på legesenteret, og vi stenger kontoret klokken 12.00. Persaunet Legesenter er vikar for oss etter dette, så de vil ta imot øyeblikkelig hjelp hvis det er behov for det på telefon: 73 82 85 50 (telefontid 12.30-14.30). Utsiravegen 1A, 7045 Trondheim.

formats

Vikarer

Published on 21.Jan.2019, by in Uncategorized.

Fastlege Mads Stene Johannessen har foreldrepermisjon fra 1. januar til medio mars. I denne tiden vil vi benytte følgende hyggelige vikarer: Anker Stubberud, Peter Jost, Jaap den Hertog og Sten S. Johannessen.

formats

Åpningstider julen 2018

Published on 21.Dec.2018, by in Uncategorized.

Siste dag vi har åpent før jul er fredag 21. desember. I mellomjulen holder vi åpent for øyeblikkelig hjelp: torsdag 27. desember fredag 28. desember Begge dager kl 9.00-15.30. Telefon betjent kl 9.00-11.00 og 13.00-15.00. Vi har normal åpningstid fra onsdag 2. januar. God jul og godt nyttår!

formats

Retningslinjer vedrørende drosjetransport

Published on 03.Dec.2018, by in Uncategorized.

Behandlere kan utstede rekvisisjon/bestille drosje til pasienter som av helsemessige årsaker ikke kan bruke rutegående transport.  Legekontoret kan være behjelpelige med bestilling av reise til og fra legekontoret, til sykehuset ved innleggelse eller til første polikliniske time på sykehuset. Andre pasientreiser må bestilles av behandlingsstedet selv, f.eks. fysioterapi. Vi har ikke lenger kapasitet til å

(More)…

formats

Vi har startet med årets influensavaksinering. Ta kontakt for time.

Published on 18.Oct.2018, by in Uncategorized.

Influensavaksine anbefales spesielt for: Gravide etter 12. svangerskapsuke (2. og 3. trimester). Gravide i 1. trimester med annen tilleggsrisiko skal også få tilbud om influensavaksine Beboere i omsorgsboliger og sykehjem Alle fra fylte 65 år Barn og voksne med: diabetes type 1 og 2 kronisk lungesykdom, hjerte- og karsykdom, leversvikt eller nyresvikt kronisk nevrologisk sykdom eller skade

(More)…

formats

Det er mangel på organdonorer i Norge

Published on 25.Sep.2018, by in Uncategorized.

Registrer enkelt ditt digitale donorkort i din kjernejournal på: https://helsenorge.no/organdonasjon#Hvordan-bli-organdonor?

Home Archive for category "Uncategorized"