formats

Vaksine mot Covid-19

Published on 21.Dec.2020, by in Uncategorized.

Vi får mange forespørsler om vaksinen for tiden. Vi kommer til å legge ut informasjon på denne siden når vi vet mer. Foreløpig har vi ikke fått noen beskjed fra kommunen om at fastlegene skal involveres i dette. Vi er kjent med at vaksinasjon av sykehjemspasienter kan starte allerede i julen. De første dosene vil gå til sykehjem. Så vaksinerer man nedover i alder, trolig i regi av kommunen/massevaksinasjon.

Hvis fastlegene skal involveres, så er det naturlig å tenke at det gjelder gruppen mellom 18 og 64 år som befinner seg i en risikogruppe.

Det har ikke noen hensikt å kontakte legekontoret før det legges ut informasjon på denne siden, for vi har ikke noe svar på disse spørsmålene foreløpig. Så foreløpig gjelder rådene fra FHI om å holde seg til de reglene som vi allerede kjenner så godt; ikke omgås andre når du har forkjølelsessymptomer, begrens sosial omgang generelt, hold avstand til andre, vask/sprit hender ofte og bruk munnbind på alle offentlige steder.

Home Uncategorized Vaksine mot Covid-19
---->