formats

Covid-19 høsten 2020

Published on 13.Aug.2020, by in Uncategorized.

Smittetallene for Covid-19 stiger dessverre igjen, og vi ber alle være varsomme i tiden fremover. I tillegg til å holde avstand og vaske hender ofte, ønsker vi at folk ikke møter opp på vårt legekontor de første 10 dagene etter reise utenfor Norge, selv om det er gult land. Ingen i kararantene kan møte opp ved vårt kontor (og heller ingen andre steder) og ingen med luftveissymptomer. Har du luftveissymptomer anbefaler vi testing via koronatelefonen. Du vil bli oppringt om du ikke får svar. Tlf 905 09 052. Hvis du har behov for legehjelp, ringer du vårt legekontor på tlf 73 186 186 eller sender forespørsel på helsenorge.no, så avtaler vi time på telefon eller video. Med negativ Covid-19-test, kan vi undersøke deg. Blir du alvorlig syk på kveld/natt/helg, ringer du helsevakta på tlf 116 117.

Home Uncategorized Covid-19 høsten 2020
---->