formats

Covid-19/Koronavirus

Published on 11.Mar.2020, by in Uncategorized.

Ingen som kan være smittet av viruset får lov til å komme inn på legekontoret. Dette er for å begrense smitte til andre pasienter og oss som helsearbeidere. Fordi det nå begynner å bli vanskelig å spore smitte av viruset og vurdere hvem som kan være smittet, ser vi nødt til å stenge dørene for ALLE pasienter med luftveissymptomer (halsvondt, tungpust, hoste, feber, snørr osv). Vurdering gjøres via e-konsultasjon på helsenorge.no og telefon. Legen vil kontakte deg når du har fomidlet behov for dette.

Hvis du er i karantene eller isolert hjemme, ber vi om at dette overholdes strengt. Du KAN ha rett på sykemelding, men må da åpne e-konsultasjon med din fastlege. Det er gjort unntak for oppmøteplikt av smittevernhensyn.

Home Uncategorized Covid-19/Koronavirus
---->