formats

SMS/timebestilling/resepter

Published on 04.Sep.2019, by in Uncategorized.

Vi har fra idag gått over til ny sms-tjeneste i kommunikasjon med våre pasienter. Dette gjelder begge veier. Vi har avsluttet Pasientpost fra Helserespons. Det vil dermed ikke være mulig å nå oss via sms til 2097, via Helserespons-app eller bestilling av timer/resepter/andre forespørsler på hjemmesiden vår. Vi bruker nå den offentlige portalen helsenorge.no. Dette er gratis i bruk for våre pasienter. Det er svært viktig at alle våre pasienter som ønsker å benytte elektronisk bestilling og meldingsutveksling med oss sørger for å ha en profil på helsenorge.no, så det er like greit å gjøre dette først som sist. De som har logget inn fra før på helsenorge.no, har i praksis en slik profil. Vi har begynt å legge ut timebøker for online timebestilling. Det vil være mulig å booke e-konsultasjon hvis det er noe du lurer på, men ikke trenger å komme på time for. Dette er ikke lov ved sykemeldinger. Det er samme pris på konsultasjon ved oppmøte og e-konsultasjon. Lykke til!

Home Uncategorized SMS/timebestilling/resepter
---->